Lexmark fotopapper

Lexmark är en av de ledande aktörerna på marknaden. Således kan du känna dig tryggt förvissad om att du investerar i kvalitet när du handlar Lexmark fotopapper. För att komma så billigt undan som möjligt är det ofta bäst om du köper dina fotopapper över nätet. Lexmark fotopapper finns hos de flesta stora återförsäljarna.

Billiga Bläckpatroner hos INK112
Upp till 75% lägre pris på Toners hos Inkclub

Vilket papper ska jag välja?
Lexmark kan erbjuda en rad olika fotopapper. Innan du handlar ditt fotopapper bör du således fråga dig till vilket ändamål du ska ha pappret. Everyday Glossy är ett utmärkt alternativ för dagligt bruk. Priset är bra och resultatet blir fina bilder med god färgbeständighet.

Om du arbetar mycket med bilder och grafik så rekommenderas dock Premium. Det är ett fotopapper från Lexmark som håller en mycket fin standard. Papprets speciella beläggning ger ett resultat som kommer att överraska dig. Vidare tillverkar Lexmark också OH-film för laserskrivare.

Har du tänkt sätta samman ett album med bilder så kan det vara en god idé om du köper Lexmark fotopapper av lite olika storlekar. När du sedan sätter in bilderna i albumet så skapar det en naturlig spänning mellan bilderna.

Kvalitet i alla led
För att du ska få optimala utskrifter bör du vara trogen Lexmark i alla led, från skrivare, till patroner och papper. Kom också ihåg att det är viktigt att du hanterar fotopappret på rätt sätt. Bryt inte originalförpackning förrän du tänkt använda pappret. Förvara ditt papper från Lexmark liggande.

Det bästa är om du har dina fotopapper i ett mörkt skåp, där det är normalt rumstemperatur. Luften bör vara torr. När bilderna sedan är utskrivna så ser du till att färgerna håller så länge som möjligt genom att undvika att utsätta fotografierna för direkt solljus, eller andra ljuskällor.

När du ska göra en utskrift så ska du mata in pappret i skrivaren med beläggningssidan överst. Skulle du missa att lägga beläggningssidan överst så skadar detta förvisso inte skrivaren. Likväl ger det en utskrift av tämligen påver kvalitet. Detta eftersom denna sida av fotopappret har en polyesterfilmsyta, som är icke-absorberande.

Återförsäljare
Jämför alltid pris innan du gör ditt inköp av Lexmark fotopapper. Var också noga med att kontrollera eventuella kostnader för frakt. När du handlar fotopapper över nätet är det inte ovanligt att din beställning packas och skickas iväg redan samma kväll. I regel kan du också välja mellan en rad olika betalningsalternativ. Några bra återförsäljare av fotopapper från Lexmark är: Dustin, inkClub, ITEA och Amentio.

Missnöjd med utskriften?
I de flesta fall så beror en dålig utskrift inte på fotopappret. Detta förutsatt att du har ett fotopapper av hyfsad kvalitet. Källan till problemet brukar istället i regel vara bläckpatronen. Undersök så att bästföre-datumet på bläckpatronen inte har löpt ut. Vidare kan det också vara en idé att kontrollera skrivarens inställningar. Om du tar din bildproduktion lite mer seriös kan det också vara ett bra alternativ att kalibrera bildskärmen. Likaså kan programmen Adobe Photoshop CS och Adobe Photoshop Elements rekommenderas för efterbearbetning av fotografier.