Lasertoner

Om du ska köpa lasertoner så är det oftast billigast att göra det över nätet. De finns en rad olika återförsäljare, så du kan tjäna ganska mycket på att jämföra pris, leveranstid och eventuella fraktkostnader.

Billiga Bläckpatroner hos INK112
Upp till 75% lägre pris på Toners hos Inkclub

Vilka toner ska jag välja?
Det finns onekligen ett ganska stort antal skrivarmodeller på marknaden, och det är inte alltid så lätt att veta vilka toner man ska köpa. Men hos återförsäljarna på nätet finns i regel en lista på vilka lasertoner som passar till vilka skrivare. Om du inte skulle hitta någon sådan lista så kan du alltid kolla med tillverkaren.

Cheapink
Ett företag som kan erbjuda lasertoner till både färgskrivare och svartvita skrivare är Cheapink. De har funnits som e-handel sedan 1999, och har bra priser och snabba leveranser. Cheapink saluför också diverse kontorsvaror och märksystem. Du betalar 49 kronor för leveransen av varorna, oberoende av hur mycket du beställer. För direkt kontakt med Cheapink ringer du 018-55 18 27.

NordicInk
Du kan också beställa dina lasertoner från NordicInk. Du betalar endast 49 kronor i frakt. Detta oberoende av vad du beställer. Enligt en granskning av konsumentprogrammet PLUS, i SVT, så är NordicInk den billigaste aktören på marknaden. Om du har någon fråga som du inte tycker att du får svar på via hemsidan så kan du ta kontakt med NordicInk på telefonnummer 0470-625 45.

ink66
En annan återförsäljare av lasertoner till bra pris är ink66. Som ny kund på ink66 får du en rabattkupong värd 49 kronor. Du behöver inte betala någon fraktkostnad. Däremot tillkommer en expeditionsavgift på 48 kronor. När du handlar hos ink66 kan du välja mellan en rad olika betalningsalternativ. För frågor kan du ta kontakt med ink66 via ett formulär på hemsidan.

MyInk
MyInk kan erbjuda ett bra sortiment av lasertoner. Här hittar du lasertoner från tillverkare som Canon, Epson, HP och Lexmark. När du handlar en vara så betalar du ingen frakt. Däremot tillkommer en expeditionsavgift på 45 kronor. Du når MyInk på telefonnummer 0455-36 56 00.

inkClub
Den kanske allra mest kända nätbutiken när det gäller lasertoner och bläckpatroner är inkClub. Utbudet är stort och villkoren för köp är fina. När du handlar dina lasertoner hos inkClub kan du välja mellan flera olika betalningssätt. inkClub saluför lasertoner från bland annat Epson, Canon, HP, Lexmark, Brother och Samsung. Om du har några frågor kan du ta kontakt med inkClubs kundtjänst via ett frågeformulär på hemsidan.

112ink
Fördelarna med att handla sina lasertoner hos 112ink är flera. Billiga priser och snabba leveranser är synonymt med 112ink. Vidare får du som medlem i 112Bonus 7 % rabatt på samtliga köp. Detta medlemskap är gratis. Du når 112ink på telefonnummer 08-24 50 52.

Handyink
Handyink har ett mycket bra utbud av lasertoner och bläckpatroner. Priserna och leveranstiderna är ytterligare ett plus. När du handlar hos Handyink får du dessutom 50 kronor extra att spendera. Fraktkostnaden för lasertonerna är beroende av leveransalternativet. Företagets kundtjänst når du genom ett kontaktformulär på hemsidan.