HP fotopapper

När du köper fotopapper från HP kan du vara säker på att gör en smart investering. Dina utskrifter kommer att få ett lyft. HP:s fotopapper håller genomgående mycket hög kvalitet. Du kan hitta fotopapper från HP hos de flesta stora återförsäljarna på marknaden. Vanligtvis köper du dina fotopapper från HP billigast över nätet. Men kom ihåg att alltid ta dig tid att jämföra prisläget.

Billiga Bläckpatroner hos INK112
Upp till 75% lägre pris på Toners hos Inkclub

Fotopapper för vardagsbruk
Om du är intresserad av fotopapper från HP för vardagsbruk bör du satsa på HP Everyday Photo Paper. Formatet 10×15cm är perfekt för dig som vill samla dina bilder i ett album. Kvaliteten är bra mycket bättre än vanligt papper. Du bör inte förvara HP Everyday Photo Paper varmare än 30°C. Pappret är till sin karaktär medelglättat.

Högkvalitativt fotopapper
HP Premium Photo Paper är ett fotopapper för dig som ställer högre krav på dina utskrifter. Fotopappret är glättat och ger en mycket realistisk färgåtergivning. När du skriver ut dina fotografier på HP Premium Photo Paper så får de en lång livslängd. Du bör inte förvara HP Premium Photo Paper varmare än 40°C.

Är du på jakt efter ett papper, med vilket du kan skapa sälj- och marknadsföringsmaterial? Då är HP Brochure & Flyer Paper något lösningen för dig. Resultatet blir i högsta grad professionellt.

Akvarellpapper
Letar du efter ett akvarellpapper för konstnärer kan du med fördel satsa på HP Digital Fine Art Media. Utskrifterna ger varma och exakta färger. Du kommer med största sannolikhet inte att bli missnöjd med resultatet.

OH-film
HP Premium OH-film för bläckstråleskrivare ger dig utskrifter av bra kvalitet som är helt resistenta mot vatten. Den korta torktiden minskar risken för kladd. När du skriver ut med HP Premium OH-film för bläckstråleskrivare får du ett resultat där färgerna är levande och texten mycket tydlig, tack vare den speciella ytbestrykningen.

Hitta din återförsäljare
Några återförsäljare som kan erbjuda fotopapper från HP är: NetOnNet, Cyberphoto, Conrad, OnOff och Nordicink. Förutom pris ska du alltid jämföra leveranstid och allmänna köpevillkor. Det är inte ovanligt att nya kunder får ta del av ett fint erbjudande.

Att tänka på
Glöm inte att det finns en rad andra olika parametrar som påverkar kvaliteten på dina utskrifter. Först och främst ska du ha en skrivare som håller måttet. Vidare bör din skärm vara kalibrerad. Utvecklingen på digitalkameramarknaden går också i ett rasande tempo, och om din kamera har några år på nacken kan det vara en god idé att byta upp sig.

Likaså kan det vara en god idé att skaffa sig ett bildbehandlingsprogram, som exempelvis Adobe Photoshop CS eller Adobe Photoshop Elements. Förutom att din skrivare också bör vara från HP, så kan det även vara skönt om patronerna är original. Det finns dock kompatibla patroner på marknaden som ger lika bra resultat, men om du köper original kan du vara säker på att de håller måttet.