Bläckpatroner Lexmark

Lexmark kan erbjuda mycket bra bläckpatroner. Ofast är det både billigast och smidigast att köpa dina bläckpatroner över nätet. Genom att kolla på priserna hos flera olika återförsäljare så kan du tjäna en bra slant. Var även noga med att kolla garantier och leveransvillkor.

Billiga Bläckpatroner hos INK112
Upp till 75% lägre pris på Toners hos Inkclub

Därför bör du satsa på Lexmarks bläckpatroner
Om du har en skrivare från Lexmark kan du med fördel satsa på bläckpatroner från samma tillverkare. Denna typ av patroner, som kommer från skrivartillverkaren, kallas för originalpatroner. Det finns också så kallade kompatibla patroner, som fungerar i Lexmarks skrivare.

Även om dessa kan vara av mycket god kvalitet så innebär det att du tar en chansning. Väljer du Lexmarks bläckpatroner kan du vara säker på att de håller högsta klass. Du bör undvika att köpa så kallade falska patroner. De saluförs som originalpatroner, men är betydligt billigare. Dessa kan vara rena skräpet och i värsta fall förstöra din dator.

Rätt patroner till rätt skrivare
I samband med att du handlar dina bläckpatroner från Lexmark så ska du vara noga att kontrollera att de passar till just din skrivare. Vanligtvis har återförsäljaren en tabell där du kan studera skrivarmodeller och patroner. Om det skulle föreligga några tveksamheter så ska du inte tveka att höra av dig till återförsäljaren.

Villkor och leveranstid
Oavsett vilken återförsäljare av Lexmark bläckpatroner du vänder dig till så är villkoren för köp i regel mycket bra. Vanligtvis kan du också välja mellan ett flertal betalningsformer. Det är heller inte ovanligt att din order skickas samma dag, och att du därmed får hem dina bläckpatroner dagen därpå. Kolla också den eventuella kostnaden för frakt, innan du gör din beställning.

Om du blir missnöjd med utskriften
Det kan finnas flera orsaker till att utskriften inte blir så bra som möjligt. Du ska exempelvis vara medveten om att dina bläckpatroner från Lexmark har ett bästföre-datum. Detta hittar du på patronen.

Ibland kan det också förekomma linjer, eller streck, i bilderna som förstör utskriften. I de flesta fall handlar det då om att du har för gamla patroner. Men det kan också finnas en risk att dina bläckpatroner från Lexmark har blivit skadade. I sista hand kan linjer i utskriften också bero på att du helt enkelt har valt ett alldeles för snabbt utskriftsalternativ.

Tänk också på…
Även om du har den bästa skrivaren från Lexmark, och de finaste bläckpatronerna som går att köpa för pengar så innebär det inte med automatik att du kommer att bli nöjd med dina foton. Om du är intresserad av fotografering så bör du satsa på ett bra bildhandlingsprogram, såsom exempelvis Adobe Photoshop CS eller Adobe Photoshop Elements. Se också till så att din skärm är kalibrerad.

Dina bläckpatroner från Lexmark bör du förvara i rumstemperatur. Undvik att utsätta patronerna för solljus eller värmekallor. Låt inte förpackningen ligga öppen. Du bör relativt omgående efter att du brutit förpackning installera patronen. Du bör heller inte ta bort den tejp som sitter på bläckpatronens lufthål innan du använder den.