Billiga bläckpatroner

I dagsläget finns det ett mycket stort antal återförsäljare av bläckpatroner. Därför ska du alltid ta dig tid att jämföra pris för att hitta så billiga bläckpatroner som möjligt. Vanligtvis är det billigast om du väljer att köpa dina bläckpatroner över nätet. Kom dock ihåg att priset inte är allt. Läs gärna flera produkttester innan du gör ditt köp.

Billiga Bläckpatroner hos INK112
Upp till 75% lägre pris på Toners hos Inkclub

Några grundläggande saker att tänka på
Du bör vara medveten om att bläckpatroner tillhör en kategori av produkter som är tämligen svåra att jämföra när det gäller pris. Du kan exempelvis välja mellan originalpatroner och så kallade kompatibla patroner. En kompatibel patron är i regel billigare, men ofta lika bra som en originalpatron.

Många är fortfarande oroliga för att handla över nätet. Men i de flesta fall finns det ingen anledning till att känna någon oro. Återförsäljarna av bläckpatroner använder sig allt som oftast av krypterade formulär. Var dock lite extra försiktig ifall du handlar av en utländsk återförsäljare. Om aktören funnits på marknaden under en tid så finns det i regel recensioner som du kan läsa. Innan du handlar bläckpatroner till din skrivare är det också av central vikt att du kontrollerar så att de aktuella patronerna verkligen fungerar till just din skrivare.

112ink
112ink är en återförsäljare på nätet som kan erbjuda bra bläckpatroner till billiga priser. Företaget utsågs år 2008 till Årets e-handlare av PriceRunner. 112Ink har ett stort utbud av bläckpatroner från de ledande tillverkarna på marknaden. Leveranserna från 112ink sker snabbt och säkert. Om du har några vidare frågor kan du kolla in deras hemsida, eller ringa till 08-24 50 52.

Handyink
Det är få återförsäljare av bläckpatroner som kan mäta sig med Handyinks priser. När du handlar hos Handyink gäller snabba leveranser och bonus på allt som du handlar. När du är ny kund hos Handyink får du dessutom 50 kronor extra att handla för. Vid köp gäller full garanti på samtliga produkter. Kundtjänst når du via ett formulär på hemsidan.

ITEA
ITEA är ett nätbaserat företag som har bra priser på bläckpatroner och toner. Du kan också handla fotopapper av hög kvalitet från ITEA. Efter en till tre dagar kommer din beställning hem till dig. När du handlar hos ITEA behöver du inte betala någon frakt. Istället utgår en expeditionsavgift på endast 49 kronor. För direkt kontakt med ITEA ringer du 021-338 07 40.

Inky
Inky kan stoltsera med att erbjuda bläckpatroner till otroligt låga priser. Några av de märken som Inky säljer är Brother, Canon, Epson, Lexmark och HP. Vidare kan du även handla fotopapper hos Inky. Beställning sker via hemsidan eller telefon, 033-5555 666. I regel skickas beställningar inom ett dygn. När du handlar hos Inky gäller full garanti på samtliga produkter. Kundsupporten kontaktas via ett formulär på hemsidan.

inkClub
inkClub är en av de ledande aktörerna på marknaden. Framgångsreceptet stavas bra utbud, låga priser och god service mot kunderna. Förutom billiga bläckpatroner kan du också handla lasertoner och kameratillbehör, såsom batterier och minneskort. Kundtjänst går att nå via e-post.