112ink

112ink är ett företag som säljer bläckpatroner och toner över Internet. En stor fördel med 112ink gentemot konkurrenterna på marknaden är de förmånliga priserna. När du handlar dina bläckpatroner och toner från 112ink så kommer du inte att bli besviken. Företaget saluför endast produkter som håller en hög kvalitet.

Billiga Bläckpatroner hos INK112

Leverans och frakt
När du handlar dina bläckpatroner och toner från 112ink så får du dem levererade mycket snabbt. Företaget räknar med att du har fått hem din beställning efter 2-3 arbetsdagar. I de fall då din beställda vara inte skulle finnas i 112inks lager så är det en leveranstid på maximalt 10 arbetsdagar som gäller. Positivt är också att du slipper betala någon frakt när du beställer från 112ink.

Öppet köp och full garanti
112ink kan verkligen erbjuda fina villkor. Vid köp av bläckpatroner och toner från 112ink gäller öppet köp och full garanti. Med full garanti menas att 112ink lovar att de vara som du har beställt är felfria. Vidare garanterar 112ink också att de bläckpatroner och toner som du köpt inte skadar din skrivare.

Om det, mot förmodan, skulle uppstå en situation där den produkt som du köpt inte fungerar så får du en ny produkt. Det är också bra att känna till att det inte spelar någon roll för garantin på din skrivare ifall du väljer originalpatron, kompatibel eller miljöpatron.

Märker du att det är något fel på den vara som du har beställt från 112ink så ta i första hand kontakt med kundtjänst, innan du returnerar den. Full returrätt gäller inom 14 dagar efter att du fått din beställning.

112Bonus
I samband med att du gör ditt första köp på 112ink så blir du medlem i 112Bonus, ett medlemskap som är helt kostnadsfritt. Den stora fördelen med att bli medlem hos 112ink är att du får en bonus på 7 %, vid alla köp. Om du är inloggad och handlar på 112ink så kommer bonusen i fortsättningen att dras av per automatik.

När du är medlem hos 112ink så får du en översiktssida som gör det enklare för dig att hålla kolla på alla beställningar. Vidare blir det också enklare att göra nya beställningar, då du inte behöver fylla i dina personuppgifter på nytt.

Billiga Bläckpatroner hos INK112

Betalning
Du kan välja mellan en rad olika betalningsalternativ, såsom kreditkort, kontokort, direktbetalning och faktura. I samband med att du gör din beställning så kommer också ditt konto att debiteras. Värt att notera är att, ifall du beställer via faktura så utgår ingen avgift för faktureringen. För köp hos 112ink gäller betalning inom 20 dagar. I annat fall kan du räkna med en påminnelse, samt en straffavgift på 50 kronor.

Märken
112ink saluför bläckpatroner och toner från skrivare av märkena Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Kyocera, Minolta, Panasonic, Ricoh, Toshiba, Apple, Compaq, Fuji-Xerox, IBM, KyoceraMita, OKI, Philips, Samsung, Xerox, Dell, Genicom, Konica Minolta, Olivetti, QMS och Sharp. På 112ink kan du också hitta fotopapper av hög kvalitet.

Kontakt
För direkt kontakt med 112ink ringer du 08-24 50 52.